SMJEŠTAJ

Gdje odsjesti u Opatiji

Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve znatiželjne putnike da dožive Remisens Premium Hotel Ambasador kao nikad do sad. Hotel nudi 243 prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorno spa iskustvo.

S ponosom najavljujemo da će od sada Hotel Ambasador i Villa Ambasador biti spojeni u jedan objekt, čime smo izravno odgovorili na zahtjeve tržišta. Spajanjem romantične i privatne atmosfere Ville Ambasador sa zadivljujućim ambijentom Hotela Ambasador, našim gostima ponudit ćemo još bolji doživljaj odmora uz najraznovrsnije usluge i sadržaje. Remisens Premium Hotel Ambasador Vaš je ulaz u svijet autentične avanture, gdje gosti mogu uživati u nezaboravnim trenucima odmora uz kombinaciju lokalnih tradicija i vrhunskog europskog luksuza.

Remisens Premium Hotel Ambasador (5*) u Opatiji nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koje garantiraju nezaboravno iskustvo. Kao Premium hotel s pet zvjezdica, opatijski Ambasador će vas oduševiti svojim vrhunskim sadržajima. Okrijepite dušu i tijelo u wellness & spa centru Five Elements. Uživajte u najfinijim mediteranskim delicijama uz vrhunska hrvatska vina.

Remisens Premium Hotel Ambasador nalazi se na centralnoj lokaciji u blizini središta Opatije, ali ipak je zadržao svoju privatnost. Smješten je iznad vlastitog kupališta i šetališta Lungomare koje se proteže obalom u dužini od 12 kilometara. Za vrijeme vrućih ljetnih dana, osvježenje ćete pronaći na plaži ili vanjskom bazenu, idealnim mjestima za uživanje na suncu.

U potpunosti novo renoviran za 2019. godinu Remisens Premium Hotel Ambasador posebno se izdvaja svojom suvremenom arhitekturom. Njegov moderni interijer spoj je intimne atmosfere i dizajna.

Više informacija potražite na liburnia.hr/hr/hotel-ambasador

PREPORUČENI SMJEŠTAJNI OBJEKTI U OPATIJI

REMISENS PREMIUM HOTEL KVARNER (4*) Sobe od 92€ za noć

REMISENS PREMIUM Heritage Hotel Imperial (4*)
Sobe od 82€ za noć

REMISENS HOTEL KRISTAL (4*)
Sobe od 64€ za noć