Odgođena konferencija IMR 2020

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

ovim putem Vas nažalost moramo obavijestiti da se ovogodišnja međunarodna konferencija „Interdisciplinary Management Research XVI“ u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Osijeku a u suradnji s University of Pforheim i Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti ODGAĐA DO DALJNJEGA s obzirom na situaciju vezanu za koronavirus (COVID 19).

Aktivnosti pripreme i publiciranja Zbornika se nastavljaju te će prihvaćeni radovi za konferenciju biti kao i do sada publicirani u zborniku radova do kraja svibnja 2020. godine. Svaki autor / koautor koji je uplatio kotizaciju će dobiti svoj primjerak zbornika (Print + PDF). Kotizacija s obzirom na situaciju iznosi 175,00 EURA + PDV po radu. Iz iznosa kotizacije financirati će se priprema i objava zbornika.

Molimo Vas sve dodatne obavijesti pratite putem službene web stranice konferencije: https://imr-conference.com/ , te putem društvenih mreža. Također ćete o svim promjenama biti obavješteni putem e-maila.

Hvala Vam na povjerenju koje ste nam ukazali i razumijevanju. Veselimo se na budućim zajedničkim konferencijama. Do tada Vas iskreno pozdravljamo i želimo sve najbolje.