SMJEŠTAJ

Gdje odsjesti u Opatiji

Hotel Ambasador ***** u Opatiji nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koje garantiraju nezaboravno iskustvo. Kao Premium hotel s pet zvjezdica, opatijski Ambasador će vas oduševiti svojim vrhunskim sadržajima. Okrijepite dušu i tijelo u wellness & spa centru Five Elements. Uživajte u najfinijim mediteranskim delicijama uz vrhunska hrvatska vina.

Hotel Ambasador nalazi se na centralnoj lokaciji u blizini središta Opatije, ali ipak je zadržao svoju privatnost. Smješten je iznad vlastitog kupališta i šetališta Lungomare koje se proteže obalom u dužini od 12 kilometara. Za vrijeme vrućih ljetnih dana, osvježenje ćete pronaći na plaži ili vanjskom bazenu, idealnim mjestima za uživanje na suncu.

Ako tražite ultimativno iskustvo koje će vaš odmor dovesti na jednu sasvim novu razinu, rezervirajte sobu na novouređenom desetom, najvišem katu Hotela Ambasador, koji je sada postao “Executive Floor”. Na tom su katu sve sobe i apartmani opremljeni novim LCD televizorima i privatnim balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more i Opatijsku rivijeru.

Bez obzira na to uživate li više na plaži ili u šetnji gradom, opatijski hotel Ambasador predstavlja idealnu lokaciju u jednom od najljepših gradova Hrvatske.

  • Kongresna dvorana: za 30 – 150 ljudi
  • Soba za sastanke: za 50 – 80 ljudi
  • Izložbeni prostori
  • Dvorane i terase za prijem i koktele

Više informacija potražite na: www.remisens.com/hr/hotel-ambasador

PREPORUČENI SMJEŠTAJNI OBJEKTI U OPATIJI

REMISENS PREMIUM HOTEL KVARNER (4*) Sobe od 92€ za noć

REMISENS HOTEL ADMIRAL (4*)
Sobe od 80€ za noć

REMISENS HOTEL KRISTAL (4*)
Sobe od 64€ za noć